Особливості
Система вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO - допоможе зберегти вашу їжу свіжою і ароматною довгий час, захистить продукти від обвітрювання, окислення, дії бактерій і грибків.
Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшиться в рази.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби і м'яса.
Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Переваги використання
Freshpack PRO - це мініатюрний прилад з великою потужністю, здатний викачувати повітря з м'яких продуктів не пошкоджуючи їх структуру і привабливість, так і з твердих!
Вакуумування вже готових страв і напоїв. Закачування у вакуум різних господарських речей.
Наприклад паспорта і телефону, яких-небудь документів чи карток, що може стане в нагоді мандрівникам.

Пристрій і принципи
В подарунок йдуть вакуумні пакети гофровані, шириною 20 див Виготовлені з тришарового пластику і покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не пропускають повітря, вологу і UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий поліетилен, середній шар-поліамід не пропускає повітря, зовнішній шар-ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.
Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, що їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого відношення в процесі експлуатації.
Пристрій самого пакувальника досить просте. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакету.
Кнопка включення і окремий натискний вимикач призначені, відповідно, для автоматичної вакуумної упаковки продуктів в спецпакеты і ручної упаковки без вакууматора в звичайні пакети.

Скільки зберігаються продукти у вакуумній упаковці?
Принцип роботи:
- Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
- Встановлюємо пакет в спеціальний затискач у правій частині пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакету перебував рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
- Закриваємо кришку, фіксуємо обидві засувки. Натискаємо кнопку включення, загориться червона лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Як тільки лампочка змінить колір на зелений, процес упаковки завершений. Час вакуумации і заварювання шва визначається автоматично.
- Відкриваємо засувки.
Порівняльна таблиця зберігання продуктів в холодильнику і у вакуумі (також в холодильнику):
Продукти харчування | Місце зберігання | Нормальний термін придатності | Скільки зберігається у вакуумі |
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини і свинини | Морозилка | 6 місяців | 2-3 року |
Фарш: яловичина, м'ясо птиці, баранини і свинини | Морозилка | 4 місяці | 1 рік |
Риба | Морозилка | 6 місяців | 2 роки |
Кава в зернах | Кімнатна температура | 4 тижнів | 16 місяців |
Кава в зернах | Морозилка | 6-9 місяців | 2-3 року |
Ягоди: суниця, малина, ожина | Холодильник | 1-3 дні | 1 тиждень |
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина | Холодильник | 3-6 днів | 2 тижні |
Сир | Холодильник | 1-2 тижні | 4-8 місяців |
Печиво, крекер | Кімнатна температура (регулярне відкривання упаковки) | 1-2 тижні | 3-6 тижнів |
Борошно, цукор, рис | Кімнатна температура | 6 місяців | 1-2 роки |
Салат-латук | Холодильник | 3-6 днів | 2 тижні |
Горішки | Кімнатна температура | 6 місяців | 2 роки |
Масла без консервантів, такі як соняшникова, рапсова, кукурудзяна олія | Кімнатна температура | 5-6 місяців | 1-1.5 роки |
Вино | Холодильник | 1-3 тижні | 2-4 місяці |
Комплектація:
- Вакууматор
- Пакети 15 шт.
- Інструкція